Daniel Modén ny Nämndeman i Tingsrätten för Hoforspartiet

Det blir en förändring i Hoforspartiets representation i Tingsrätten i Gävle. Erik Edgren väljer att lämna sitt uppdrag och ersätts av Daniel Modén.

Daniel Modén

Jag heter Daniel Modén och bor i Hofors med min fru och mina 2 barn. Jag har ett stort intresse för människor och sociala frågor. Ämnet rättssäkerhet, brott och straff har länge intresserat mig. och även för hur våra barn och ungdomar aktiverar sig, vilken sysselsättning de har samt hur de har det i skolan. Jag har arbetat på Petreskolan i Hofors och på Tjärnaängskolan i Borlänge som resurs till elever som haft behov av extra stöd eller som resurs på lektioner. 

Jag har även ett stort intresse för idrott, ishockey och golf i första hand, men spelar även innebandy i Korpens regi. Jag har också en stor passion för matlagning. Idag arbetar jag på Ovako och som deltidsbrandman här i Hofors.”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.