Demokrati

Hofors är ett vackert ställe. Vi har en fantastisk natur och ligger centralt mellan Gävle och Borlänge. Till Arlanda och Stockholm tar det bara två timmar och det är lätt att resa bort för de som vill det.

Oavsett vart vi reser, kommer vi alltid tillbaka till Hofors. Det är här vi lever våra liv och det är här de viktiga sakerna sker. Det finns en stor potential i vår vackra kommun och inte minst hos alla underbara människor som bor här. Vi kämpar för att realisera denna potential politiskt. Idag fattas för många beslut långt innan frågan ens tas upp för diskussion i kommunfullmäktige. Partierna som utgör majoriteten bestämmer resultatet av viktiga saker utan att ens lyssna på det vi säger.

Vi tror att det finns goda idéer hos människor från alla partier. Om vi blir en del av majoriteten efter valet på söndag, ska vi uppmuntra alla parter att komma med input till de frågor som ska behandlas. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för kommunen.

Det här är vårt vallöfte. Vi kommer att arbeta varje dag för att hitta de bästa lösningarna för Hofors kommun, oavsett om förslaget kommer från vänster, höger eller från mitten.