Kent Andersson

Hej!

Jag heter Kent Andersson och är 40år, jag lever med min sambo, två döttrar och 2 maine coon katter. Vi bor i en villa i centrala Hofors, har alltid bott i Hofors och kommer alltid göra det.

Jag jobbar på Ovako Steel sedan år 2000., just nu 5-skift på Rörverk 4-5. På fritiden så tränar jag när det finns tid, jag arrangerar spelningar på Bergsmannen Sodon, jag är med i Hofors Marknadsgrupp, jag har ett stort intresse för musik så det blir mycket åka på spelningar, jag är lagledare i min äldsta dotters innebandylag, jag arrangerar flera evenemang inom sport bl a Orkhandbollen, jag har precis blivit frälst av discgolf och jag…. Man kan säga såhär, jag utnyttjar varenda minut av min vakentid.

Jag varit med i den lokala politiken för Hoforspartiet i 4 år, det har varit intressant och lärorikt. Med uppdrag som kommunfullmäktige, barn och utbildningsnämnden, antagningsutskottet, BRÅ, Hofors Elverk och Gästrikeräddningstjänst så jag har fått lite erfarenhet.

Men det finns fortfarande saker som jag inte förstår, här är några:

  • När det föds fler barn än tidigare och man lägger ner mödravårdcentral i Hofors.
  • Vi har grundskolelever som vinner robot-SM och robot-VM år efter år och intresse för tekniken blir större, då lägger man ner gymnasiet med tekniska utbildningar.
  • Vi har problem med ungdomar som härjar på centrum, inte ens på tal att öppna ungdomsgård/fritidsgård eller ha fältassistenter som kan fånga upp kidsen innan det går för snett.

Varför ni ska rösta på Hoforspartiet?
För det första så styrs vi inte av några som sitter nere i Stockholm som tror sig veta vad som är bäst för landsbygden. Sen har vi inget valfläsk som lovar guld och gröna skogar, som vi inte kan stå för sen. Vi röstar på förslagen som är bra för Hofors, oavsett om det kommer ifrån höger eller vänster, vi vill framåt. Vi är Hoforspatrioter, vi brinner för den här kommun!

Det börjar i Hofors. Det slutar i Hofors

Mina hjärtefrågor är barn och ungdomar, jag vill att inga ska fara illa och att vi har tillräckligt med resurser för att förhindra att det går snett eller blir orättvist behandlad i nåt läge. Det är viktigt att vi kan stimulera barn oavsett om deras största intressen är sport, data eller vill hänga med kompisar, det ska finnas något åt alla. Viktigast av allt är att ni röstar för det är vår rättighet och vår skyldighet!

Kent är på andra plats på Hoforspartiets vallista för kommunvalet 2018.